تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 21737
تاریخ : ۱۴ شهریور, ۱۳۹۹ :: ۸:۵۲
کمبود ۱۶ هزار معلم درآموزش و پرورش اصفهان/ مشکل کیفیت یا کمیت در آموزش

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، هر سال مهرماه که از راه می‌رسد، موضوع کمبود معلم  از سوی مسئولان آموزش و پرورش و هم از سوی خانواده‌ها مطرح می‌شود و امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا و آموزش‌های از راه دور این نگرانی برای خانواده‌ها چند برابر شده است. با توجه به اینکه شرایط آموزش امسال در فضای مجازی نیاز به فعالیت بیشتر و علم به روز معلم‌ها در زمینه فناوری و فضای مجازی دارد، این کمبود نیرو، کیفیت آموزش را تهدید می‌کند.       آشنایی محدود معلم های بازنشسته با آموزش های مجازی  
خانم سعیدی مادر یک دانش آموز کلاس ششمی در این باره گفت: معلم سال گذشته دخترم یک نیروی بازنشسته بود که با توجه به شلوغی کلاس‌ها نمی‌توان انتظار داشت به یادگیری تک تک بچه‌ها توجه داشته باشند یا حتی حوصله شیطنت‌ها و بازیگوشی‌های بچه هارا داشته باشند و امسال هم که آموزش به صورت مجازی است، نمی‌دانیم که معلم‌های ۵۰ یا ۶۰ ساله می‌توانند در این فضا به سرعت پیش بروند و تولید محتوا داشته باشند.
آقای تحویل پور یک معلم خرید خدمات در این باره گفت: من سه سال است که در یک مدرسه حمایتی پرجمعیت در مناطق محروم استان مشغول به کار هستم که هنوز حقوق سال گذشته‌ی ما پرداخت نشده است. من برای سال آینده آماده خدمت رسانی به دانش آموزان هستم فقط مسئولان با توجه به کمبود نیروی انسانی حداقل نسبت به حقوق و مزایای نیرو‌های خرید خدمات و غیر انتفاعی رسیدگی بیشتری داشته باشند.
خانم سیف اللهی معلمی با ۱۰ سال سابقه تدریس در مدارس غیر دولتی گفت: آموزش و پروش با کمبود نیروی انسانی باید برنامه ریزی کند و برای معلم‌های مدارس غیر انتفاعی که بدون هیچ ادعایی سرکلاس حاضر می‌شوند و بسیاری از ان‌ها فعالیت‌های خلاقانه و تدریس‌های نوینی دارند جدول حقوقی تعیین کند، چرا که بعضی ار موسسان و مدیران مدارس غیر انتفاعی با حقوق‌های بسیار ناچیز معلم‌ها را مشغول به کار می‌کنند.     کمبود ۱۶ هزار معلم درآموزش و پرورش اصفهان/ مشکل کیفیت یا کمیت در آموزش
کمبود ۱۶ هزار نفری نیروی انسانی آموزش و پرورش به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهانغلامحسن سخایی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در سال گذشته کمبود نیروی انسانی داشتیم وحل نشدن مسأله کمبود معلم در مدارس اصفهان، این کمبود را برای سال تحصیلی آینده به ۱۶ هزار نفر افزایش داد.
او افزود: در سال جاری بیش از ۴۰۰۰ نفر باز نشسته می‌شوند، ولی با توجه به رتبه بندی معلم‌ها، این انگیزه در بازنشستگان ایجاد شده است که بیش از ۵۰ درصد از آن‌ها در چرخه‌ی آموزش بمانندوسال تحصیلی جدید به تدریس بپردازند.

محمد اعتدادی، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش استان اصفهان در حوزه‌ی نیروی انسانی به خط قرمز رسیده است گفت: سیاست آموزش و پرورش برای جبران این کسری نیرو به کارگیری نیرو‌های بازنشسته، حق التدریس، خرید خدمات، سربازمعلم و حتی معاونان و مربیان پرورشی است.
او  بیان کرد: امسال سهمیه اختصاص یافته به استان از محل ماده ۲۸ برای جذب نیرو با احتساب باقیمانده سهمیه سال گذشته به هزار و ۸۰۰ نفر می‌رسد.

  کمبود ۱۶ هزار معلم درآموزش و پرورش اصفهان/ مشکل کیفیت یا کمیت در آموزش کلاس‌ها بدون معلم نمی‌ماند   غلامحسن سخایی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان  در گفت و گو با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز اصفهان،گفت: اگرچه کیفیت آموزش برای ما بسیار مهم است، اما درحال حاضر با توجه به بحران کمبود نیروی انسانی، الویت این است که کلاسی بدون معلم نباشد که با به کارگیری نیرو‌های بازنشسته، خرید خدمات، غیر دولتی و معاونان و مشاوران این امر صورت گرفته است.
اعتدادی با توجه به بیماری کرونا و در ارتبا ط با کیفیت تدریس معلم‌ها و به خصوص نیرو‌های بازنشسته بیان کرد: بیش از ۱۰۰ ساعت کلاس‌های ضمن خدمت در راستای آموزش‌های مجازی، تولید محتوا و سواد رسانه‌ای برگزار کردیم و مطمئن هستیم معلم‌ها در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند و مثل گذشته فعالیت‌های خوبی ارائه خواهندداد.  
لزوم اصلاح قانون استخدام فرهنگیان   سخایی درباره تلاش‌های آموزش و پرورش برای جبران این کمبود بیان کرد: با نمایندگان مجلس، مسئولان وزارت آموزش و پرورش و استانداری رایزنی‌هایی کرده ایم، اما موضوع ممنوعیت استخدام باید از طریق مجلس و سازمان استخدام کشوری حل و مجوز استخدام صادر شود.
او گفت: قرار براین بود که آزمون استخدامی در تابستان امسال برگزار شود که باتوجه به شرایط بیماری کرونا به تعویق افتاد و معلوم نیست چه زمانی برگزار شود که اگر برگزار می‌شد سهم استان ما از ماده ۲۸ فرهنگیان ۱۸۰۰ نفر بود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: برای نیرو‌های خرید خدمات نیز تلاش زیادی کرده ایم، که حقوق وتسهیلاتشان به موقع پرداخت شود.     گزارش از محدثه محمدی   انتهای  پیام/ی

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.