تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 19886
تاریخ : ۸ مرداد, ۱۳۹۹ :: ۱۳:۴۱
آمادگی دستگاه تعلیم و تربیت همدان برای بازگشایی مدارس از ۱۵شهریور

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، محمد پورداود پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه مشترک شورای معاونین استان و رؤسای شهرستان‌ها، نواحی و مناطق که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: امروز که بیماری کرونا بر کشور شیوع پیداکرده وظیفه ما به عنوان بسترسازان فرهنگ در جامعه، این است که اثرات کرونا را بر سبک زندگی تحلیل کنیم و راه‌های برون رفت از آن و چگونگی زندگی با کرونا را هم یاد بگیریم و هم یاد بدهیم.

پورداود با بیان اینکه در تبیین و تحلیل پدیده‌ها و موضوعات فرهنگی و اجتماعی عنصر زمان بسیار مهم و تأثیر گذار است، افزود: از این منظر با توجه به اینکه زمان به نسبت کوتاهی از همه‌گیری ویروس کرونا گذشته است، امکان مطالعه بنیادی برای تغییر ناشی از آن در بنیان‌های زیستی، فرهنگی، اجتماعی و سبک زندگی وجود ندارد.

وی عنوان کرد: اگر چه نمی‌توانیم پایان کرونا را حدس بزنیم و نیز نمی‌توان میزان تلفات وخیم و فاجعه بار بیماری همه گیر را ارزیابی کرد، اما در این میان یک نقطه امید وجود دارد و آن تجربه اندوخته گسترده‌ای است که بشر در رویارویی با بحران‌های بعدی به دست می‌آورد.

وی با اشاره به اثرات و تبعات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، آموزشی، محیط زیستی و روانی کووید ۱۹ بر سبک زندگی، عنوان کرد: گذر از فردگرایی به جمع گرایی و احیای روحیه ایثارگری و تقدم منافع جمعی بر منافع فردی همچون تأمین هزینه‌های درمان، توجه به خرید تجهیزات بیمارستانی تولید انبوه ماسک، گذر از ترس فردی به ترس جمعی، گذر از دغدغه فردی به دغدغه جمعی، گذر از نگرش مادی گرایانه به نگرش معنویت گرایانه و گذر از احساس امنیت به احساس ناامن از جمله اثرات فرهنگی همه گیری کرونا بر جامعه به شمار می‌رود.

پورداود با اشاره به اینکه همه گیری کرونا و خانه نشینی افراد باعث افزایش گفتگو و مدارا در خانواده‌ها شد، عنوان کرد: امروزه سبک صله رحم، گفتگو ها، مراسم، اقتصاد و نشست‌ها تحت تأثیر کرونا تغییر کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در مقوله مهم زیست در بستر فضای مجازی و اثرات آموزشی مبتلابه آموزش و پژوهش آنچه بیش از پیش در این حدود ۶ ماه چهره خود را نمایان کرد، زندگی جدید و شیوه‌های زیست اجتماعی نوین در بستر شبکه‌ها و فضای مجازی بود.

پورداود افزود: با توجه به وجود حدود ۱۴ میلیون دانش آموز و ۴ میلیون دانشجو نظام آموزش جدیدی در ایران در حال شکل گیری است که از فضای مجازی در حوزه آموزش بهره می‌گیرند.

وی تأکید کرد: نکته حائز اهمیت در این زمینه تطبیق اساتید، معلمان، دانشجویان و دانش آموزان با اقتضائات روز است و توسعه علمی در بستر فضای مجازی رشد قابل تصوری را ایجاد می‌کند.

وی سیستم شاد را از بزرگ‌ترین دستاوردهای آموزش و پرورش خواند و عنوان کرد: امروز این شبکه به عنوان یک رسانه تعاملی از ظرفیت‌های بالایی برخوردار شده است.

پورداود با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید از ۱۵ شهریورماه، عنوان کرد: دستگاه تعلیم و تربیت استان برای بازگشایی مطلوب مدارس و اجرای سناریوهای پیش بینی شده، آمادگی کامل دارد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.