تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 19557
تاریخ : ۵ مرداد, ۱۳۹۹ :: ۱۱:۴۰
خبری خوشحال‌کننده ‌برای خانواده‌های زنجانی / خداحافظی کل مدارس ‌با بخاری‌های نفتی

- اخبار استانها -

جهانگیر صفری در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم در زنجان اظهار داشت: باتوجه به شناسنامه‌ای که برای هر مدرسه به شکل جداگانه در سال 85 صادر شد، 11درصد مدارس استان نسبت به زمان حال و ساختمان‌های روز تخریبی هستند و حدود 30درصد هم نیاز به مقاوم سازی دارند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه استان ما جزو استان‌هایی است که امسال با تمام بخاری‌های نفتی، گازی و غیراستاندارد خداحافظی خواهد کرد، ابراز کرد: در استان حدود 3هزار و 875 کلاس درس داشتیم که از بخاری‌های غیر استاندارد استفاده می‌کردند و خوشبختانه بخاری‌های 2هزار و 900 کلاس  پیشتر به‌روز شدند و مابقی هم که درحال اجرا هستند و امسال تحویل آموزش‌و‌پرورش داده خواهند شد.

تصمیم‌گیری درباره نحوه بازگشایی مدارس استان اصفهان با ستاد کرونا استگزارش | صفر تا صد جزئیات و ابهامات بازگشایی مدارس از 15 شهریورآزاد کردن 50 ساعت زمان مدارس در طرح بوم برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر اینکه استانداردسازی یک برنامه‌ای ملی است، گفت: اما در این میان نباید از حمایت خیران محترم غافل شد که خوشبختانه این خیران با حمایت‌های مالی خود سهم بسزایی در نوسازی مدارس استان دارند و حتی برخی از خیران صفر تا 100 ساخت‌وساز و نوسازی مدارس را برعهده می‌گیرند و خوشبختانه وجود این خیران و مشارکت‌های مردمی  سبب شده هیچ پروژه‌ایی در استان و منطق محروم نیمه تمام رها نشود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در کل استان، مشکل سرویس بهداشتی در تمام مدارس استان حل شده است، گفت: ممکن است یک روستایی مشکل آب آشامیدنی و لوله‌کشی داشته باشد که آن بر عهده ما نیست ولی قطعا هیچ مدرسه‌ای مشکل سرویس بهداشتی و آب آشامیدنی ندارد.

کوتاهی شرکت‌های تعاونی

صفری در خصوص "کمبود وضعیت مدارس شهرک‌های اقماری" تصریح کرد: با اینکه حدود پنج  تا شش مدرسه در حوالی پونک و گلشهر در حال احداث وجود دارد ولی این کم‌کاری مربوط به گذشته است و شرکت‌های تعاونی کوتاهی کرده‌اند.

وی در خصوص پروژه‌های نیمه‌تمام استان عنوان کرد: زمانی که بنده در سال 96 به عنوان مدیرکل جدید این سازمان معرفی شدم اعتبارات ملی فقط در حد 10 میلیارد تومان بود ولی به لطف خدا و پیگیری‌های مجدانه مسئولان نوسازی استان، اعتبارات ملی این اداره در سال 97 به بیش از 40 میلیارد تومان افزایش یافت و حتی در سال گذشته این رقم به بیش از 52 میلیارد تومان رسید که این رشد اعتبارات ملی در هیچ دستگاهی در این استان با این شرایط نامساعد اقتصادی رخ نداده بود ولی در این اداره انجام شد و این افزایش اعتبارات سبب شد با همت و همراهی خیران عملیات نوسازی 100 مدرسه در استان را آغاز کنیم و همچنان این تعمیرات ادامه دارد. کار این سازمان به شیوه‌ای است که همواره در این اداره پروژه نیمه‌تمام وجود دارد ولی به این معنی نیست که همچون سازمان‌های دیگر این پروژه‌ها به حال خود رها شده است.

این مسئول در پایان با بیان این نکته که سال 98 با تمام مدارس خشتی ‌و‌ گلی خداحافظی کردیم و هیچ مدرسه‌ای به این شکل در استان نداریم، گفت: امسال حدود  24 پروژه با 157 کلاس درس تحویل آموزش ‌و ‌پرورش خواهیم داد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.