تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 17833
تاریخ : ۱۵ تیر, ۱۳۹۹ :: ۹:۴۳
اوقات فراغت قبل و بعد از کرونا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از ایسنا، زندگی ما در شرایط فعلی به دو بخش قبل از کرونا و بعد از کرونا تقسیم‌بندی شده است، این به معنی این است که وقتی می‌خواهیم در مورد موضوعات مختلف صحبت کنیم می‌گوییم قبل از کرونا این‌گونه بود و بعد از کرونا شرایط به این شکل باید باشد.

هرساله با آغاز فصل تابستان والدین تکاپوی خاصی برای ثبت‌نام فرزندان خود در کلاس‌های تابستانه برای پر کردن اوقات فراغت یا یادگیری یک مهارت خاص داشتند، شنا، زبان، نقاشی، سفالگری، ژیمناستیک، کلاس‌های درسی، ورزشی، آموزش کامپیوتر و موسیقی از پر طرفدارین کلاس‌های تابستانه در دهه‌ اخیر بودند.

تعطیلی مدارس هرساله فرصت مغتمنی برای کودکان و نوجوانانی است که برای یادگیری رشته‌های مورد علاقه خود در طول سال تحصیلی فرصت کافی ندارند، اما امسال کرونا این موضوع را نیز تحت تأثیر قرار داده و والدین ترجیح می‌دهند فرزندان خود تابستان را در خانه و پای تبلت و تلفن همراه سپری کنند.

گذراندن وقت کودکان و نوجوانان در تابستان در خانه می‌تواند موجب کم‌تحرکی و چاقی در این قشر شود، نیاز است متولیان امر در این شرایط کرونایی برنامه منسجمی برای پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان بچینند، تا هم سلامت دانش‌آموزان در این ایام تحت تأثیر قرار نگیرد، هم اوقات فراغت آن‌ها به بهترین نحو سپری شود.

آموزش و پرورش، کانون پروشی فکری کودکان و نوجوانان و سازمان فرهنگی شهرداری از موثرترین متولیان در امر اوقات فراغت است، این نهادها نیز مانند سایر ارگان‌ها برنامه‌ریزی‌های خود را باتوجه به شرایط کرونا در این موضوع به شیوه‌های جدید معطوف کرده‌اند.

فرحناز قائدامینی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه فعالیت‌های کانون‌های اوقات فراغت استان نسبت به سال گذشته ۲ برابر  شده است، اظهار کرد: نهادهایی مانند هلال‌احمر، سازمان دانش‌آموزی، پژوهشکده‌های آموزش و پرورش، تشکل‌های دانش‌آموزی و ... در پر کردن اوقات فراغت و افزایش سلامت روحی دانش‌آموزان همکاری دارند.

 " هر خانه یک پایگاه- هر دانش‌آموز یک مهارت"

وی افزود: امسال با شعار " هر خانه یک پایگاه- هر دانش‌آموز یک مهارت" برای پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان از طریق شبکه شاد  برنامه‌ریزی شده است، درصدد هستیم اوقات فراغت دانش‌آموزان را با مهارت‌آموزی به وسیله برنامه‌های دلخواه پر کنیم.

قائدامینی با تأکید بر اینکه در ایام شیوع کرونا ویروس والدین بیش‌تر از سایر ایام در کنار آموزش و پرورش بودند، خاطرنشان کرد: انتظار داریم والدین نیز در ایام تابستان آموزش و پرورش را در یادگیری مهارت دانش‌آموزان برای زندگی بهتر یاری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در پایان با بیان اینکه فعالیت‌های جسمانی برای جبران کم‌تحرکی دانش‌آموزان در ایام کرونا ویروس نیز در برنامه‌های تابستانه پیش‌بینی شده است، بیان کرد: این فعالیت‌ها متناسب با خانه‌های آپارتمانی و حیاط دار به صورت جداگانه طراحی شده است.

راه‌اندازی کانون مجازی برای پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان

فرزاد رحیمی مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا از راه‌اندازی کانون مجازی برای پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان خبر داد و گفت: علاقه‌مندان به شرکت در دوره‌های آموزشی می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی Kpf.ir در کارگاه آموزشی رشته‌های مورد علاقه خود ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: مدرسان مطرح کشوری و استانی در این کانون‌های مجازی حضور دارند و کلاس‌ها به صورت آنلاین و آفلاین برگزار می‌شود و کلاس‌ها کاملا رایگان است و علاقه‌مندان تا ۱۵ تیرماه فرصت ثبت‌نام دارند.

رحیمی با اشاره به اینکه آثار و فعالیت کودکان و نوجوانان به صورت مجازی در سایت بارگذاری می‌شود، بیان کرد: کتاب‌های دیجیتال به دانش‌آموزان معرفی و سوابق میزان مطالعه نیز در این سایت ثبت می‌شود.

مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای دور شدن کودکان و دانش‌آموزان از فضای رخوت و ایجاد تحرک در آن‌ها نیز برنامه‌هایی در کانون مجازی پیش‌بینی شده است، توضیح داد: بازی‌های محلی و بومی به کودکان و نوجوانان آموزش داده می‌شود، سپس کودکان و نوجوانان پس از انجام بازی ویدئویی از فعالیت خود ضبط و آن را در سایت بارگذاری می‌کنند.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.