تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 16979
تاریخ : ۴ تیر, ۱۳۹۹ :: ۱۴:۳۰
چند درصد دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد به شبکه شاد دسترسی ندارند؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از یاسوج، پس از تعطیلی مدارس به دلیل بیماری کرونا از اوایل اسفند ماه سال گذشته اپلیکیشن شبکه آموزشی(شاد) از سوی وزارت آموزش و پرورش راه‌اندازی و در نیمه شعبان از آن رونمایی شد که استفاده از این روش آموزشی با مشکلات و چالش‌های برای دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها به ویژه در روستاها همراه بود.

طبق اعلام مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد 78.202 هزار دانش‌آموز معادل 53 درصد در شبکه آموزشی شاد عضو شدند. میزان عضویت مدیران مدارس به شبکه شاد در دوره ابتدایی و متوسطه اول هر کدام 98 درصد و در دوره متوسطه دوم و فنی و حرفه‌ای و کاردانش هر کدام 100 درصد است.

هادی زارع‌پور با اشاره به اینکه 812 روستا از زیرساخت‌های اینترنتی محروم هستند، گفت: 108 مدرسه استان به تازگی به شبکه اینترنت و زیرساخت‌های آن متصل شدند و تا پایان شهریور امسال همه مدارس باید به شبکه زیرساخت متصل شوند.

وی با اشاره به دانش‌آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به اینترنت از شبکه شاد محروم شدند، افزود: در دوره ابتدایی 17 هزار و 322 دانش‌آموز معادل 20.31 درصد، دوره متوسطه اول، دوم و فنی و حرفه‌ای و کاردانش 15 هزار و 938 نفر که در مجموعه 33 هزار و 260 دانش‌آموزان از دسترسی به شبکه اینترنتی محروم هستند که معادل 23 درصد است.

این مسوول نداشتن گوشی هوشمند را از دیگر مشکلات دانش‌آموزان برای استفاده از شبکه آموزشی شاد عنوان کرد و افزود: در دوره ابتدایی 26 هزار و 387 نفر معادل 30.92درصد و در متوسطه اول، دوم، فنی و حرفه‌ای و کاردانش 18 هزار و 552 نفر  فاقد تلفن همراه هوشمند هستند که در مجموعه 44 هزار و 938 نفر معادل 53 درصد از دسترسی به شبکه شاد به این دو دلیل محروم بودند.

اما در ادامه جواد غلامپور مدیرکل فناوری ارتباطات کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه 70 درصد روستاهای استان به شبکه اینترنت دسترسی دارند،گفت: برای اثبات این موضوع هر زمان که آموزش و پرورش اجازه دادند به صورت تلفنی و مجازی وضعیت روستاها از حیث اینترنت بررسی شود.

وی بیان کرد: تا آخر امسال تمام روستاهای بالای 20 خانوار به شبکه اینترنت متصل می‌شوند که تلاش حوزه فناوری اتصال این روستاها تا پایان هفته دولت است.

سید محمدهادی امیری میرعامل مخابرات کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص با اشاره به عدم همکاری مدیرن مدارس گفت: امیدواریم با اتصال روستاهای 20 خانوا به شبکه اینترنت مشکلات دانش‌آموزان در این مناطق رفع شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از فارس؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا و پیش‌بینی‌ها مبنی بر مجازی برگزار شدن کلاس‌های درس ضروری است مسوولان هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل نبود زیرساخت‌های اینترنتی در استان اقدام کنند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.