تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 15823
تاریخ : ۱۸ خرداد, ۱۳۹۹ :: ۱۲:۵۰
کمبود 1081 معلم در مدارس ساوه/ ۸۰ درصد مدارس ساوه دو شیفت هستند

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرگزاری فارس از اراک، شهریار فولادوند ظهر امروز در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه که در سالن جلسات این اداره برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش مسئله تمام آحاد جامعه بوده و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.
وی بیان کرد: شورای آموزش و پرورش هم تراز با شورای تامین و شورای برنامه‌ریزی در سطح استان بوده که این امر نشان‌دهنده اهمیت تربیت فرزندان و آینده سازان کشور است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: ساوه قابلیت‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف صنعتی و فرهنگی داشته و یکی از علل افزایش آمار دانش‌آموزان، صنعتی بودن و سکونت اتباع در این شهرستان است.
فولادوند گفت: اگر به مسائل آموزش و پرورش کم‌توجهی شود مشکلات به بحران تبدیل شده و رفع آنها دشوار خواهد شد.
وی با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد مدارس ساوه دو شیفت هستند، تصریح کرد: بدون نیروهای حق‌التدریسی ۱۰۸۱ نفر کمبود نیرو در سطح شهرستان داریم که باید شرایط استخدام و ساماندهی فراهم شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: امکان در دسترس بکارگیری نیروهای حق‌التدریسی از آموزش و پرورش گرفته شده و ساوه که یکی از ستون‌های اصلی استان مرکزی بوده در این زمینه با مشکلاتی مواجه است.
فولادوند بر تعامل جدی مسئولان در راستای رفع مسائل آموزش و پرورش تاکید کرد.

۵۰۰ دانش‌آموز در ۱۳ کلاس تحصیل می‌کنند

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز اظهار کرد: فضاهای آموزشی و نیروی انسانی ۲ اولویت مهم در شهرستان ساوه بوده که نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

ابراهیم فراشیانی بیان کرد: براساس آمارها در سال تحصیلی ۹۸-۹۷‌، ۵۰ هزار و ۹۱۱ دانش‌آموز و امسال ۵۲ هزار و ۳۰۵ دانش‌آموز به جز پیش‌دبستانی در سطح مدارس شهرستان ساوه مشغول به تحصیل بودند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه افزود: با توجه به صنعتی و مهاجرپذیر بودن شهرستان ساوه هر ساله در تعداد دانش‌آموزان شاهد افزایش آمار هستیم که باید امکانات لازم در این زمینه نیز فراهم شود.
فراشیانی گفت: براساس سند تحول بنیادین در مقطع ابتدایی باید دوره اول و دوم داشته باشیم اما به دلیل کمبودها در شهرستان ساوه این هدف محقق نشده است.
وی عنوان کرد: در مناطق حاشیه با تراکم بالای دانش‌آموزی مواجه هستیم به طوری که ۵۰۰ دانش‌آموز در ۱۳ کلاس تحصیل می‌کنند و این امر نیازمند ساماندهی است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع کرونا امسال در مدارس غیرانتفاعی ریزش خواهیم داشت و باید مدیریت لازم در این راستا صورت گیرد.
فراشیانی ادامه داد: در مقطع متوسطه دوم پسرانه شرایط خوبی در زمینه رشته‌های تحصیلی داریم اما در مدارس دخترانه ۳۷ درصد هنرستان و مابقی در مدارس نظری هستند.
وی بر تامین اعتبارات لازم و فضای آموزشی برای ساخت مدارس با همکاری خیرین تاکید کرد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.