تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 15354
تاریخ : ۱۲ خرداد, ۱۳۹۹ :: ۱۵:۰۰
خداحافظی ابهری‌ها با مدارس کانکسی

عباس عزیزخانی ظهر امروز (۱۲ خرداد) در نشست خبری، با بیان نقش کلیدی و مهم اهالی رسانه در اطلاع‌رسانی دقیق و اصولی به مردم، گفت: اهالی رسانه بال پرواز آموزش و پرورش هستند که می‌توانند نقش موثری در تعالی آموزش و پرورش داشته باشند.

وی با اشاره به این‌که شهرستان ابهر با ۹۹.۴ درصد، بالاترین نرخ باسوادی در سطح استان را دارد که خوشبختانه آمار قابل قبولی است، ادامه داد: امیدواریم با  برنامه‌ریزی‌های انجام شده بی‌سوادی را در سطح شهرستان ریشه‌کن شود.

این مسئول، تکریم ارباب رجوع را یکی از اصول مهم در آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: یکی از افتخارات آموزش و پرورش ابهر کسب عنوان دستگاه برتر در حوزه صیانت از حقوق شهروندی است.

مدیر آموزش و پرورش ابهر ضمن برشمردن برخی از پروژه‌های عمرانی انجام شده در سال گذشته، تصریح کرد: آموزشگاه خیرساز دکترحسینی، کردبچه، ناطق امیر بسطاق، کمیل قره‌آغاج، سراج ینگی‌کند و سالن اجتماعات باهنر، از جمله پروژه‌های عمرانی مهم در سال گذشته است. همچنین پروژه فاطمه الزهرا با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان در دست تکمیل شدن است.

این مسئول از برچیده شدن مدارس کانکسی در سطح شهرستان ابهر خبر داد و گفت: بعد از بهسازی و تکمیل ساختمان مدرسه روستای ینگی‌کند، هیچ مدرسه‌ کانکسی در شهرستان ابهر وجود ندارد.

عزیزخانی افزود: مجموعه آموزش و پرورش ابهر با برگزاری ۸۱ هزار و ۹۸۳ نفر ساعت دوره ضمن خدمت با هدف ارتقای سطح دانش همکاران فرهنگی، بالاترین میزان دوره‌های ضمن خدمت را در سطح استان دارد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در خصوص یاری‌رسانی به محرومان و کمک همدلانه، گفت: در راستای اجرای طرح مواسات، همدلی و کمک مومنانه مبلغی بالغ بر ۶۰ میلیون تومان به آموزش و پرورش ابهر جهت یاری‌رسانی به حوزه آموزش‌های مجازی اهدا شد.

در ادامه این جلسه، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ابهر نیز با ارائه گزارشی از حضور و فعالیت معلمان و دانش‌آموزان در برنامه شاد، گفت: صد درصد مدیران مقطع متوسطه شهرستان ابهر، ۸۵ درصد از دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول و ۹۰ درصد دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم در برنامه شاد حضور داشتند.

حجت‌الله عباسی با تاکید بر این‌که شهرستان ابهر در حوزه آموزش‌های مجازی و فعالیت در برنامه شاد جزو مناطق موفق در سطح کشور است، افزود: بخشی از مشکلات مربوط به ورود دانش‌آموزان به برنامه شاد مربوط به احراز هویت بود که به مرور زمان این مشکل مرتفع شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش ابهر از برنامه‌ریزی برای دانش‌آموزانی که دسترسی به آموزش‌های مجازی نداشتند خبر داد و گفت: برای دانش‌آموزان روستایی که دسترسی به اینترتت نداشتند، تولید محتوا شد تا آن‌ها نیز از آموزش‌های غیرحضوری بی‌بهره نباشند که در همین راستا ۱۶۵ هزار و ۶۴۰ دقیقه آموزش آنلاین و ۲۸ هزار و ۲۳۵ دقیقه تولید محتوا در دوره متوسطه شهرستان ابهر توسط معلمان تولید شده است.

عباسی تصریح کرد: در هنرستان‌ها کتاب به پنج پودمان تقسیم می‌شود که قبل از تعطیلی مدارس، چهار پودمان تدریس شده بود و یک پودمان باقی‌مانده با تدریس در فضای مجازی و رفع اشکال در ایام بازگشایی مدارس، تکمیل شد.

این مسئول، ویروس کرونا را عامل ایجاد تغییراتی در نگرش‌ها عنوان کرد و گفت: ویروس کرونا شرایطی را ایجاد کرد تا مدیریت اقتضایی در سازمان‌ها نمود بیشتری پیدا کند.

در ادامه این جلسه نیز معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ابهر با اشاره به این‌که آسیب‌ها و ضعف‌های آموزش در فضای مجازی شناسایی شده‌اند، ادامه داد: امیدواریم از تجربیات در جهت کیفیت‌بخشی به این حوزه استفاده شود.

اسماعیل افشار با ارائه گزارشی از فعالیت دانش‌آموان و معلمان ابتدایی در برنامه شاد، تصریح کرد: صددرصد مدیران و ۸۹ درصد دانش‌آموزان مقطع ابتدایی شهرستان ابهر عضو برنامه شاد بوده و از آموزش‌های ارائه شده در این فضا استفاده می‌کنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر آموزش‌های ارائه شده به دانش‌آموزان روستایی فاقد اینترنت، گفت: بسته‌های آموزشی شامل فلش با محتوای آموزشی و کاربرگ‌های آموزشی در اختیار دانش‌آموزان روستایی که به آموزش‌های مجازی دسترسی نداشتند، قرار گرفت.

افشاری با اشاره به این‌که نظارت ویژه‌ای بر کیفیت آموزشی ارائه شده به دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی خواهد شد، افزود: ارزشیابی در دوره ابتدایی غیرحضوری خواهد بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: پایان سال‌تحصیلی در دوره ابتدایی با تصمیم شورای مدرسه خواهد بود.  

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.