تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : ورزشی
شماره : 15113
تاریخ : ۱۰ خرداد, ۱۳۹۹ :: ۸:۴۴
قایق دراگون بوت هرمزگان طعمه حریق شد/وعده هایی که عملی نشد

جمشید رئیسی تختی در گفت و گو با ایسنا، افزود: قایقرانی که یکی از پرمدالترین و مقام آورترین ورزش های استان هرمزگان می باشد و هرساله افتخارات زیادی را تقدیم استان می کند، متأسفانه دارای پیست و مکان تمرینی درخور و مناسب نیست.

وی ادامه داد: از آنجایی که این استان جز استان های با بیشترین مرز آبی است، جا داشت قسمت کوچکی از این کرانه به ورزش های آبی اختصاص می یافت ولی علی رغم قول های مساعد مسئولین، تاکنون این امر محقق نشده است.

این مقام مسئول همچنین بیان کرد: تاکنون چندین مکان توسط مسئولین شهری جهت تمرینات قایقرانی در نظر گرفته شده است که هیچ کدام از این اماکن فضای اختصاصی قایقرانی نبوده و صرفأ قسمتی از ساحل بوده و فقط اجازه جانمایی کانتینرها به این هیئت داده شد و فاقد برق، آب، سالن، رختکن و حتی سرویس بهداشتی بوده و پس از پیگیری های فراوان اجازه ساخت، دیوارکشی (حتی فنس کشی)، حق آب و حق برق داده نشد.

رئیسی تختی اضافه کرد: مسئولین همواره نسبت به قایقرانی لطف داشته و حمایته ای خویش را انجام می دهند ولی موضوع پیست مناسب همچنان به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های هیئت قایقرانی به قوه خویش باقی مانده است.

وی با اشاره به اینکه اتفاقی که روز گذشته افتاد برای اولین بار نبود و آخرین بار هم نخواهد بود، خاطرنشان کرد: از مسئولین استدعا دارم به منظور حفظ جایگاه این رشته ورزشی و همچنین حفاظت از تجهیزات موجود و آرامش روانی مربیان و ورزشکاران تا ساخته شدن پیست که چندین سال طول خواهد کشید، اجازه ساخت، دیوارکشی، حق آب و برق به این هیئت داده شود.

رئیس هیئت قایقرانی استان هرمزگان عنوان کرد: نبود فضای اختصاصی برای قایقرانی و واقع شدن این رشته در فضای عمومی ساحل از یک طرف و عدم امکان قرار دادن قایق های دراگون بوت در کانتینر (به علت بلندای طول قایق ها) از طرف دیگر؛ باعث سده است همگان به قایق های دراگون بوت دسترسی داشته باشن. که این موضوع، مسئله نگهداشت و امنیت تجهیزات را به خطر انداخته است.
وی در پایان اظهار کرد: درصورتی که فضایی اختصاصی جهت قایقرانی، اجازه دیوارکشی، حق آب، حق برق  و سایر اختیارات به این هیئت داده شود می توان از عواقب بعدی جلوگیری کرد.

همچنین رئیس کمیته دراگون بوت استان هرمزگان گفت: نبود فضای اختصاصی قایقرانی و رها شدن تجهیزات در مکان عمومی، امنیت تجهیزات را به خطر انداخته است. بطوریکه هر بار دستخوش سرقت، آسیب و جابه جایی به وسط خیابان و یا دریا می گردند، این بار هم زبانه های آتش قایق دراگون بوت را درهم پیچید.

محمد احمدی زاده اظهار کرد: مسئولین استان همواره قول مساعد مبنی بر ساخت پیست قایقرانی را به این هیئت و ورزشکاران داده اند ولی متأسفانه پس از چندین سال علاوه بر اینکه پیستی ساخته نشده، موضوع بهسازی محل تمرینی حاضر (حوضچه واقع در پشت فرمانداری) نیز مرتفع نشده است.

وی ادامه دادهیئت قایقرانی تاکنون پیگیری های لازم درخصوص بهسازی محل تمرینی فعلی را دنبال نموده است که مجوزهای لازم همچنان صادر نشده است و سازمانی های مربوطه در این خصوص پاسخگو نیستند. 

این مقام مسئول اضافه کرد:عدم پاسخگویی سازمانهای مربوطه و عدم ارائه اختیارات به هیئت قایقرانی جهت بهسازی محیط، باعث شده که محل تمرین ورزش قایقرانی (پرمدال ترین ورزش استان هرمزگان) در فضای عمومی واقع گردد و فاقد حداقل هایی نظیر حصار کشی، اتاق نگهبان، سرویس بهداشتی و حمام، انشعاب آب و برق و ... باشد و متاسفانه به جولانگاه معتادان تبدیل شده است. 

احمدی زاده درخصوص رشته دراگون بوت بیان کرد: این رشته پرجمعیت ترین رشته قایقرانی می باشد و کمیته دراگون بوت استان هرمزگان درحال حاضر در تمامی رده های سنی: زیر ۱۶ سال، زیر ۱۸ سال،  زیر ۲۴ سال- بزرگسالان (بالای ۲۴ سال) و بالای ۴۰ سال در دو بخش بانوان و آقایان فعال است و این کمیته دارای ورزشکاران تیم ملی بوده و هرساله مقام های متعددی در رقابت های استانی، کشوری و برون مرزی کسب می کند. 
وی در پایان خاطرنشان کرد: همانطور که کمیته دراگون بوت و سایر کمیته های قایقرانی تمام تلاششان را جهت افتخار آفرینی برای استان هرمزگان و کسب مقام های برتر می کنند، انتظار دارند مسئولین به وعده هایشان جامه عمل بپوشانند و استانداردهای لازم را برای رشته های قایقرانی فراهم کنند.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.