تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 14151
تاریخ : ۲۵ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۱۶:۱۹
از گوشه‌ و کنار کردستان|تقویت زیرساخت‌های آموزشی در مناطق مرزی / تشریح شیوه‌نامه بازگشایی مدارس

- اخبار استانها -

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از  خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان کردستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

حسین خوش‌اقبال؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجرای تفاهم‌نامه دو جانبه وزارت کشور و آموزش و پرورش که در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: «همکاری در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی جهت توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش، سوق دادن بخشی از درآمدهای بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی به آموزش و پرورش، توجه به مناطق مرزی و حاشیه، تقویت مشارکت‌های مردمی جهت حمایت از برنامه‌های آموزش و پرورش، همکاری فرمانداران و دهیاران و شهرداری‌ها در تحقق برنامه‌ها و همکاری دفتر اموراجتماعی و دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستا و سازمان شهرداری‌ها و امور اتباع و مهاجرین خارجی» از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های اجرایی متولی استان در اجرای دقیق این تفاهم‌نامه مشارکت کنند، افزود: باید مدارس شبانه‌روزی مناطق محروم مرزی و کمتر توسعه یافته روستایی تقویت و آموزش به دانش‌آموزان در مناطق روستایی، مرزی و کم‌برخوردار عملی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: باید متولیان آموزش و پرورش طرح‌های مورد نیاز استان مربوط به تفاهم‌نامه را ارائه و از طریق اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی استانداری به خصوص در شهرستان‌های سروآباد و مریوان این مصوبات را اجرایی کند.

خوش‌اقبال خاطرنشان کرد: در سال 97 از محل اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی 4.6 میلیارد تومان جهت تجهیز و هوشمندسازی مدارس حاشیه و در سال گذشته نیز از همان محل، 2 میلیارد تومان جهت تجهیز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به آموزش و پرورش استان اختصاص یافت.

دستگاه‌های اجرایی در کمک به نیازمندان کردستانی از موازی‌کاری خودداری کنند

خالد جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در دومین جلسه همکاری شورای استانی نهادهای انقلابی، حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم نهاد با دولت در طرح کمک مومنانه که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: اجرای طرح کمک مومنانه با فرامین حکیمانه رهبر معظم انقلاب در سطح کشور و استان و در ماه مبارک رمضان با استقبال فراوان مردم، دستگاه‌ها و نهادهای دولتی اجرا و تاکنون افراد نیازمند کمک‌های متعددی را دریافت کرده که قطعاً این امر خداپسندانه خاطره خوشی در اذهان باقی خواهد گذاشت.

وی افزود: خوشبختانه اجرای این طرح در مجموع موجب ایجاد آرامش در بین افراد آسیب‌دیده و نیازمند شده که امیدواریم با ادامه این حمایت‌های هرچه بیشتر، شاهد کمک به نیازمند واقعی در جامعه باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان خاطرنشان کرد: در این طرح همه مجموعه‌های دولتی، حاکمیتی، نظامی، انتظامی و سازمان‌های مردم نهاد به‌ویژه در بحث مقابله با بیماری کرونا با همه توان وارد این عرصه شده و کمک‌های فراوانی را در اختیار نیازمندان قرار داده‌اند.

سردرگُمی‌ آموزشی این روزهای دانش‌آموزان پس از اعلام بازگشایی مدارساز گوشه و کنار کاشان| مدارس غیردولتی موظف به استرداد هزینه خدمات فوق برنامه‌های غیرآموزشی هستند

وی از حضور پرشور خیرین و سازمان‌های مردم نهاد در بحث حمایت از افراد آسیب‌دیده و نیازمند در بحث مقابله با بیماری کرونا و کمک‌های مومنانه در ماه مبارک رمضان در استان تقدیر کرد.

جعفری از دستگاه‌های اجرایی استان خواست در زمینه کمک به افراد نیازمند از موازی‌کاری خودداری کرده و بر اساس آمار موجود در سامانه سخا که برای کمک به نیازمندان پیش‌بینی شده، بسته‌های حمایتی خود را توزیع کنند.

وی اظهار کرد: اجرای طرح کمک مومنانه موجب ایجاد همدلی و اتحاد بی‌نظیر بین مردم، نهادهای دولتی و سازمان‌های مردم نهاد استان شده است.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از کمک‌های معیشتی به کارگران فصلی و برخی از هنرمندان استان در قالب طرح «کمک مومنانه» خبر داد و خاطر نشان کرد: اخیراً نیز با رایزنی‌های استاندار و کمک‌های بنیاد مستضعفان کشور کمک‌های نقدی و غیر نقدی فراوانی در اختیار افراد نیازمند به‌ویژه مرزنشینان و کوله‌بران دارای کارت شناسایی بانک اطلاعات مرزنشینان استان قرار گرفته است.

شیوه‌نامه بازگشایی مدارس در استان کردستان اعلام شد

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از ضدعفونی، گندزدایی و آماده‌سازی مدارس استان برای بازگشایی در روز 27 اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار داشت: براساس مجوز ستاد ملی کرونا، فعالیت مدارس با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از روز شنبه 27 اردیبهشت ماه 99 آغاز و حضور در مدارس برای دانش‌آموزان اختیاری و تنها برای رفع اشکال خواهد بود.

وی با بیان اینکه کلیه واحدهای آموزشی، سرویس‌های بهداشتی و آبخوری‌ها امروز ضدعفونی و گند‌زدایی شد، گفت: کلیه عوامل اجرایی، آموزشی و دانش‌آموزان در زمان حضور در مدارس ملزم به استفاده از ماسک و وسایل بهداشتی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: از روز شنبه تمام مدارس ابتدایی و متوسطه استان، به جز  مدارس دانش‌آموزان با نیازهای ویژه (کودکان استثنایی)، پیش‌دبستانی و خوابگاه‌های شبانه‌روزی به‌منظور رفع اشکال و ارائه خدمات آموزشی به آن دسته از دانش‌آموزانی که به هر دلیل تاکنون نتوانسته‌اند از خدمات آموزشی غیرحضوری، بهره‌مند شوند، دایر خواهد شد.

قربانی با بیان اینکه در فعالیت مجدد مدارس، حضور کلیه عوامل اجرایی و آموزشی از روز شنبه هفته آینده الزامی است؛ گفت: در زمان حضور دانش‌آموزان در مدارس، فعالیت بوفه مدارس تعطیل بوده و هیچ‌گونه مواد خوراکی عرضه نخواهد شد.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.