تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 12590
تاریخ : ۸ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۲۳:۳۳
زیرساخت‌های آموزش از راه دور برای همه دانش‌آموزان فراهم می‌شود

کوروش مودت مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با اشاره به طولانی شدن تعطیلات کرونایی برای دانش‌آموزان،  اظهار کرد: هیچ آموزشی جای آموزش حضوری  معلم در کلاس را نمی‌گیرد؛ ما با روش تدریس به صورت آنلاین آشنایی نداشتیم و این رویکرد جدیدی برای دانش‌آموزان، معلم و اولیا بود.

وی افزود: به منظور جبران آموزش حضوری  از طریق استودیو آوای مدرسه، برخی فیلم های آموزشی را در شبکه های اجتماعی منتشر کردیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: مناطقی که در آموزش آنلاین مشکل داشتند مانند مناطق عشایری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی معلم در کلاس درس حاضر شد و برخی آموزش‌های لازم را به دانش آموزان داد.

مودت افزود: یک هزار و 500 پکیج آموزشی به دانش‌آموزان عشایری دادیم تا به دلیل نداشتن موبایل از آموزش عقب نمانند.

وی با اشاره به پخش برنامه آموزش روزانه برای کلیه مقاطع از طریق تلوزیون، بیان کرد: اگر صدا و سیما بخواهد جای اپلیکشن شاد را بگیرد باید 12  شبکه را  روزانه در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد.

مودت با بیان اینکه اپلیکیشن شاد برای جلوگیری از طولانی شدن آموزش در صداوسیما ارائه شد، گفت: قرار شد پیام‌رسان‌های داخلی برنامه آموزش را ارائه دهند اما عده ای معترض شدند که ممکن است اطلاعات آموزشی ما فاش شود.

وی افزود: برای ادامه فرایند آموزش، پلتفرم انحصاری و اپلیکیشن شاد مطرح شد که ظریب امنیت آن بالا است و عدالت آموزشی را محقق می کرد.

مودت بیان کرد: عده‌ای به این اپلیکیشن دسترسی دارند عده‌ای هم دسترسی ندارند قبلاً  میزان دسترسی 70 به 30  درصد بود اما اکنون 90 درصد دسترسی دارند.

وی افزود: 10 درصد دیگری که هنوز دسترسی ندارند مقرر شد، وزارت آموزش و پرورش  از طریق یکسری عوامل آموزش را برای آن‌ها فراهم کند.

مودت عنوان کرد: در مناطق روستایی و حاشیه ای که آنتن دهی موبایل و مودم در آن ها سخت است با شرکت مخابرات و اداره ارتباطات و فناوری کل استان‌ها توافق‌هایی صورت گرفت تا یک سال اینترنت رایگان در اختیار آن مناطق گذاشته شود.

وی با بیان اینکه بالغ بر 15 میلیون نفر قرار است به شبکه آموزش آنلاین  ملحق شدند، بیان کرد: این جمعیت شامل 14.5  میلیون نفر دانش آموز  و یک میلیون نفر فرهنگی است که از این تعداد 10 میلیون دانش آموز وارد این شبکه شده اند.

مودت با تاکید بر امنیت بالای برنامه شاد به دلیل هک نشدن و ایزوله بودن، گفت: برخی معتقد هستند این برنامه فقط آموزش‌آور است و تربیت‌آور نیست به همین دلیل اکنون کانال مشاوره، انجمن اولیا و مربیان، تربیت بدنی و... اضافه شد تا یک کلاس درس کامل ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه آموزش آنلاین تجربه اول است و دانش آموزان، همکاران و  اولیا با آن آشنایی نداشتند، عنوان کرد: قطعاً برای آینده نظام آموزشی شاد برنامه بسیار خوبی است.

مودت گفت: در بحران‌های مختلفی ، مدارس ما تعطیل می شود که آموزش آنلاین می‌تواند آن را جبران کند ضمن اینکه معلوم نیست ویروس کرونا به این زودی تمام شود باید با کرونا کنار بیایم و از این برنامه استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه اگر به هر دلیلی عده ای به برنامه آموزش آنلاین نپیوستند راه‌های دیگری مانند خلاصه نویسی، شبکه آموزش و... وجود دارد، افزود: کسانی که توانایی خرید گوشی ندارند در برخی مناطق همکاران ما از طریق خیرین برای آن‌ها موبایل تهیه کردند.

مودت افزود: علاوه بر این  از ظرفیت شورای آموزش و پرورش استان برای دانش‌آموزانی که گوشی موبایل ندارند استفاده کردیم اما ممکن است گوشی موبایل‌ها بعد از اردیبهشت فراهم شوند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.