تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 12290
تاریخ : ۵ اردیبهشت, ۱۳۹۹ :: ۹:۴۶
آقای وزیر آموزش‌ و پرورش، شما را چه می‌شود؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، میرزا علی آیت‌اللهی، از معلمان با تجربه کشور در یادداشتی نوشت:

معلوم نیست نظام اجرایی این مملکت متمرکز و مداخله گرانه است یا آزاد؟ یا اگر بینابین است در کجا قرار دارد؟ این شعار مدرسه محوری و دانش آموزمحوری و.....چه شد؟

وزارت آموزش‌ و پرورش سابقه برگزاری کلاس با تلویزیون در ایام موشک‌باران را داشت و کسی هم ضرر چندانی نکرد.با آمدن کرونا برگزاری کلاس‌های مجازی به مدارس و مناطق ابلاغ شد و در ضمن کلاس‌هایی هم از طریق سیمای جمهوری اسلامی در حال پخش بود و هست که گویا داغ کهنه زنده شد وعده‌ای هوس ایجاد نظام داخلی برای کلاس‌های مجازی به سرشان زد تا شاید....

معلمین مدارس از طریق واتس آپ و.... گروه‌ها را تشکیل داده بودند و بیش از یک ماه کلاس را به جریان انداخته بودند که این شبکه شاد معلمین و دانش آموزان را غمگین کرد!

اپلیکیشنی تجربه نشده و امتحان پس نداده در ایام نزدیک به پایان سال تحصیلی همه را به دردسر انداخت. حالا عده‌ای تلفن همراه مناسب ندارند و آن‌ها که دارند گوشی‌هایشان پر از برنامه‌های دلخواهشان است. حافظه‌های گوشی‌ها پراست و آنجا که استفاده از شبکه مجازی ممکن بوده عادت‌های دانش آموزان و معلمین در استفاده از یک برنامه خاص شکل‌گرفته است.

ما را چه می‌شود که ناگهان هوس تغییر به سرمان می‌زند؟

1. ترس از دزدی اطلاعات دارید؟ کدام اطلاعات؟ کتاب‌های درسی و اسامی معلمین شما که همه در دسترس است.

2. ترس از عدم توانایی به نظارت دارید؟ یعنی معلمین شما وجدان کاری ندارند؟ از کار خود می‌زنند ؟ اولاً که از سالم‌ترین قشرها و باوجدان ترین طبقات این کشور معلمین هستند و بخش زیادی از آن‌ها در این ایام بیش از ساعت کلاسی زحمت کشیدند ثانیاً با این ادارات متعدد و تشکیلات وسیع اگر نتوانید برگزاری کلاس‌ها را کنترل کنید اعتراف به ناتوانی می‌کنید و درنهایت دوباره تشکیلات جدیدی به راه می‌اندازید که هزینه‌بر است.

3. عده‌ای باید تمرین می‌کردند و برنامه می‌نوشتند و پولش را می‌گرفتند! خوب همین‌طور رایگان هزینه را پرداخت می‌کردید! و روح و روان مردم را اسباب تجربه آن‌ها نمی‌کردید.

4. علاقه داشتید که هم‌داستان با قشر خاصی رابطه مردم را از برنامه‌های خارجی جدا کنید؟و جایگزین داخلی بیاورید؟سوای این‌که چنین امری از وظایف ذاتی آموزش‌وپرورش نیست و مردم هم با فرض اجبار فقط به‌زحمت می‌افتند وهم شبکه‌های قبلی را حفظ می‌کنند و هم برنامه جدید را نصب می‌کنند ولی بازهم می‌توانستید با صبر و حوصله چنین کاری را برای سال تحصیلی آینده و سال‌های بعد تدارک ببینید.

به‌عنوان یک کهنه سرباز بی درجه معلمی پیشنهاد می‌کنم استفاده از این برنامه شاد را منتفی و یا لااقل به بعد موکول کنید. به روسای ادارات و مدیران مدارس و معلمین گران‌قدر این مملکت اعتماد کنید و بگذارید کار خودشان را بکنند.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.