تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 11527
تاریخ : ۲۷ فروردین, ۱۳۹۹ :: ۹:۵۳
دریافت هر نوع وجهی بابت تشکیل کلاس‌های مجازی ممنوع است

شهین جوانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با ابراز خرسندی از فضای مجازی آموزشی که بعد از سال‌ها در نظام آموزشی کشور اتفاق افتاده است، اظهار داشت: این اقدام، باعث افزایش هر چه بیشتر سرمایه اجتماعی و درخشش نقش آموزش و پرورش در جامعه و تعلیم و تربیت بهتر کودکان سرزمینمان خواهیم بود.

وی افزود: انتظار می‌رود همکاران با توجه به نقش‌های خود در مسیر متعالی و درست قدم برداشته و کار درست را درست انجام دهند؛ چرا که پس از سال‌ها یک تغییر اساسی در روند و فرایند آموزشی در جریان است و امیدواریم نهال این تحولات روزی به درخت تنومندی مبدل شود.

توضیحاتی در ارتباط با اپلیکیشن «شاد»

جوانی به توضیح اپلیکیشن «شاد» پرداخت و اظهار داشت: این اپ در سه مرحله راه اندازی گردیده که در مرحله اول مدیر مدرسه اپلیکیشن شاد را از لینک shaddl.medu.ir دریافت و نصب می‌نماید، در گام دوم راه اندازی توسط معلمان صورت خواهد گرفت که پس از آگاهی از فعال بودن کلاس درس نسبت به نصب اپلیکیشن اقدام می‌نمایند و در گام سوم توسط نوآموزان و دانش آموزان این اپلیکیشن دریافت و نصب شده و پس از مشاهده لینک وبا ضربه به روی آن وارد کلاس خواهند شد.

وی افزود: طبق دستورالعمل ارسالی از سوی وزارت متبوع محدوده زمانی تشکیل کلاس‌ها ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر است و مدت زمان آموزش در کلاسهای مجازی در پیش دبستان از ۴۵ تا ۶۰ دقیقه و پایه اول از ۷۵ تا ۹۰ دقیقه در ۴ زنگ که مدت زمان تدریس در هر زنگ ۱۵ الی ۲۰ دقیقه و زمان استراحت بین آن ۵ الی ۱۰ دقیقه تعریف شده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: در پایه سوم و چهارم زمان تدریس از ۱۰۰ تا ۱۲۰ دقیقه در ۴ زنگ که هر کدام به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه و زمان استراحت همانند پایه اول و دوم در نظر گرفته شده و در پایه پنجم و ششم از ۱۲۰ تا ۱۵۰ دقیقه آن هم همانند سایر کلاس‌ها و پایه‌ها در ۴ زنگ، هر زنگ به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه و زمان استراحت بین هر زنگ ۵ الی ۱۰ دقیقه در نظر گرفته شده است.

هر نوع اصلاح لیست دانش آموزان کلاس تنها از طریق سامانه سناد ممکن است

وی بیان داشت: در این اپ مدیران، مربیان و معلمان اجازه اضافه یا کم کردن دانش‌آموز یا هر عضو دیگری خارج از کلاس را نخواهند داشت و در صورت وجود هرگونه مغایرت صرفاً از طریق سامانه سناد می‌توانند نسبت به اصلاح لیست دانش آموزان و کلاس مربوطه اقدام نمایند.

جوانی با اشاره به اینکه محتوای درسی مد نظر از طرف معلم به صورت صدا و تصویر و غیره برای اعضای کلاس ارسال می‌شود، اظهار داشت: معلم سعی می‌کند با استفاده از محتواهای چند رسانه‌ای و متنوع فرایند تدریس را جذاب نماید؛ همچنین فرایند حضور و غیاب در کلاس‌های مجازی انجام و در این خصوص همکاران به مدیر مدرسه و اولیا گزارش خواهند داد در طول این آموزش هم باید بر حفظ محیط تعاملی تاکید و از ارائه محتوای طولانی و یک طرفه در فرایند آموزش پرهیز شود.

دریافت هر نوع وجهی بابت کلاس‌های مجازی از دانش آموزان ممنوع است

وی با تاکید بر اینکه دریافت هرگونه وجهی با هر عنوان بابت کلاس‌های مجازی از دانش آموزان ممنوع است، عنوان کرد: جهادگران آموزشی با ورود به موقع به این شبکه همچون گذشته در صف اول یک حرکت ملی قدم بر خواهند داشت و نیک می‌دانند که با این حرکت اثر بخش در کشور و استان نقش آفرین خواهند بود.

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.