تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 11316
تاریخ : ۲۵ فروردین, ۱۳۹۹ :: ۹:۰۱
کمبود نیروی انسانی، چالش آموزش و پرورش اصفهان در سال تحصیلی جدید است

محمد اعتدادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به بازنشسته شدن دستکم چهار هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش استان تا پایان سال تحصیلی جاری، شرایط دستگاه تعلیم و تربیت تا حدودی بحرانی‌تر از سال قبل می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به موعد سن بازنشستگی در ۲ سال آینده، این دستگاه همچنان با معضل بزرگ کمبود نیرو مواجه است زیرا میزان استخدام‌ها و به نوعی ورودی‌ها با تعداد بازنشسته‌ها و خروجی‌ها تناسب ندارد.

وی با ابراز امیدواری برای تاثیر همکاری‌های تیمی و جمعی در گذر از این بحران گفت: سال تحصیلی گذشته، استان با ۱۵ هزار کسری نیرو مواجه شد که با بکارگیری نیروهای خدمات آموزشی، سربازمعلم، نیروهای حق‌التدریس شاغل و بازنشسته، ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان، نیروهای خرید خدمت و ماده ۲۸ (استخدام های جدید) کمبود نیرو تا حد بسیاری رفع شد.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به فعال شدن شورای پروژه مهر استان افزود: برای سال تحصیلی جدید با ارزیابی‌ صورت گرفته بالغ بر ۱۶ هزار کسری نیرو وجود دارد که علاوه براینکه از هم‌اکنون درصدد اتخاذ تدابیر لازم برای جبران آن هستیم از مسوولان وزارتخانه نیز تقاضای کمک داریم.

وی به دانش‌آموزان و والدین آنها اطمینان خاطر داد که فرآیند ساماندهی نیروی انسانی در سال جدید هم با دقت نظر و حساسیت بیشتری صورت خواهد گرفت تا بتوان از بهترین نیروها برای امر آموزش دانش‌آموزان بهره برد.

اعتدادی در بخش دیگر سخنانش به اقدامات لازم برای آموزش دانش‌آموزان در فضای مجازی و همچنین استفاده از بستر رسانه ملی برای این امر گفت: اهمیت تداوم یادگیری در این شرایط و استفاده از فضایی امن و پویا برای آموزش، از مهمترین دغدغه‌های مسوولان و خانواده‌ها محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اکنون علاوه بر شیوه‌های مختلف، از طریق شبکه آموزش صدا و سیما، شبکه چهار، برنامه وزارت آموزش و پرورش با عنوان شبکه اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) و برنامه آموزشی ویژه این استان بر روی سامانهErp.isfedu.ir آموزش‌های تحصیلی لازم به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: برنامه آموزش مجازی خاص دانش‌آموزان اصفهانی به نشانی Erp.isfedu.ir  بر روی سامانه سازمان منابع انسانی بارگذاری شده و قابل استفاده برای تمام دانش‌آموزان استان است.

اعتدادی اضافه کرد: این برنامه شرایطی را فراهم می‌کند تا همکاران ما بتوانند آموزش، تعیین تکلیف، فعالیت‌های پژوهشی، آزمون برخط(آنلاین) و حضور و غیاب را به آسانی انجام دهند.

وی، حفظ روحیه و پویایی و نشاط دانش‌آموزان در ایام تعطیلی مدارس را امری مهم قلمداد کرد و افزود: تربیت روانی و شرایط روحی مطلوب دانش‌آموزان در کنار آموزش برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و والدین نیز باید کمک کنند تا فرآیند آموزش در منزل، به دور از هرگونه تنش و استرس با کیفیت مناسب صورت پذیرفته و شادی و نشاط نیز در خانواده ها حفظ شود.

در زمان حاضر در مجموع بیش از ۹۲۰ هزار نفر دانش‌آموز در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان توسط بیش از ۵۰ هزار معلم شاغل و ۳۰ هزار بازنشسته به تحصیل اشتغال دارند.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.