تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : khalilan
حوزه : آموزش و پرورش
شماره : 11091
تاریخ : ۲۰ فروردین, ۱۳۹۹ :: ۸:۴۱
کاهش نرخ ترک‌ تحصیل دانش‌آموزان زنجانی در دوره متوسطه

داوود بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تحلیل شاخص‌های آموزشی استان در همه زمینه‌ها، نگاه تحلیل توصیفی به این شاخص‌ها را در کنار تحلیل‌های آماری از ضروریات سازمانی اهمیت دارد و شاخص‌های آموزشی حوزه معاونت آموزش متوسطه استان در اکثر شاخص‌ها رو به رشد بوده است.

این مسئول با اشاره به پوشش تحصیلی دانش‌آموزان در سال تحصیلی جاری، ادامه داد: طبق ارزیابی وزارتی نرخ پوشش تحصیلی در دوره متوسطه اول و دوم نسبت به سال تحصیلی گذشته رشد داشته است. در دوره اول متوسطه نرخ پوشش تحصیلی واقعی استان با ثبت ۹۴.۲۴ درصد در مقایسه با سال گذشته با ۲ درصد رشد و با اختلاف یک درصدی بالاتر از میانگین کشوری قرار گرفته است و این در حالی است که در سال گذشته پایین‌تر از میانگین کشوری قرار داشتیم.

وی افزود: در خصوص شاخص ارتقای پایه تحصیلی در دوره اول نیز با ثبت ۹۵ درصد و در مقایسه با سال گذشته استان توانسته است همسطح میانگین کشوری قرار گیرد.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، با اشاره به نرخ ترک تحصیل در دوره متوسطه، تصریح کرد: برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید تلاش بیشتری صورت گیرد ولی در نتیجه تلاش‌های انجام‌شده با ثبت ۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش ۱۹ صدم درصدی را شاهد هستیم و توانسته‌ایم فاصله خود را با میانگین کشوری به نیم درصد کاهش دهیم.

بهرامی، نرخ‌ گذر از دوره ابتدایی به متوسطه اول استان در سال تحصیلی جاری را ۹۸.۹۳ و بالاتر از میانگین کشوری که ۹۸.۶۸ در صد است اعلام کرد و یادآور شد: نرخ گذر از دوره اول به دوره دوم در استان ۹۰.۴۴ درصد است. هر چند در مقایسه با عملکرد سال گذشته رشد یک درصدی را در این شاخص شاهد هستیم ولی در مقایسه با شاخص ۹۲ درصدی میانگین کشوری بایستی تلاش بیشتری صورت گیرد.

این مسئول با اعلام ۷۸ درصدی نرخ پوشش واقعی دوره دوم متوسطه در سال تحصیلی جاری، سهم دختران را ۷۳.۶۳ درصد و سهم پسران را ۸۲.۱۱ درصد که نسبت به سال گذشته یک درصد رشد داشته است، اعلام کرد.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، خاطرنشان کرد: نرخ ترک تحصیل استان در دوره دوم متوسطه شاخه نظری در سال تحصیلی جاری ۱.۹۵۴ درصد در مقایسه با ۲.۱۶  درصد میانگین کشوری، پایین‌تر است و این در حالی است که شاخص استان در سال تحصیلی گذشته با ثبت ۴.۲۸ درصد بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد. در زمینه پوشش تحصیلی دانش‌آموزان به‌ویژه دختران در سطح مناطق کم‌برخوردار و روستایی بایستی تلاش بیشتری برای سال تحصیلی آتی داشته باشیم.

انتهای پیام

© 2024 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان محفوظ می باشد.